Wij mogen weer open!!
๐ช๐ถ๐ท ๐ด๐ฎ๐ฎ๐ป ๐๐ฒ๐ฒ๐ฟ ๐ผ๐ฝ๐ฒ๐ป ๐๐ฎ๐ป๐ฎ๐ณ ๐ญ ๐ท๐๐ป๐ถ!
– Bestellingen nemen we gewoon per tafel op, zoals men van ons gewend is.
– Wij hanteren 1.5 meter tussen de tafels.
-Wij gaan er vanuit dat onze gasten zelf hun verantwoordelijkheid nemen, door niet
te komen indien er corona gerelateerde gezondheidsklachten zijn.
-Wel zal onze gastdame/heer bij het placeren van de gasten een aantal vragen
stellen voordat plaatsgenomen kan worden.
Uiteraard gaan wij werken volgens het protocol wat ons is opgelegd.
- Een maximum van 30 gasten (dus exclusief personeel)
- Bezoekers moeten reserveren
- Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
- In een checkgesprek vooraf tussen ondernemer en gast wordt ingeschat of een bezoek risicoโs oplevert
Terrassen
Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen. In dit geval gebeurt deze handhaving primair door de locatie-eigenaar. Dit laatste is ook van toepassing in de binnenruimte van horecagelegenheden.