Zakelijk arrangement

Het is tijd voor een werkoverleg, brainstorm of even relaxen tijdens de pauze. Neem plaats aan de gezellige loungezitjes, buiten in de zon op het terras of aan tafel binnen.

Klik hier voor de menukaarten!

Op diverse plekken hebben wij gratis stroompunten, voor het opladen van een telefoon, laptop of tablet. Ook gratis Wi-Fi is aanwezig! Heeft u een belangrijk overleg en wilt u wellicht wat rustiger zitten en minder gestoord worden ? Laat het ons weten, wij houden hier graag rekening mee. Tot slot kunt u 2 uur gratis parkeren direct naast ons Grand café.

Vooraf alvast de lunch of het diner regelen zodat u optimaal gebruik van u tijd kunt maken? Omdat u maar eventjes pauze heeft of wellicht veel te bespreken heeft ? Wij zorgen ervoor dat het op tijd klaar is! Indien gewenst stellen wij een speciaal menu voor u samen aangepast aan uw wensen.

Een bijzondere gelegenheid te vieren? Wij sluiten het Grand Café zodat u exclusief met uw gasten, collega’s of relaties bij ons te gast bent.

Wij hebben een fijne samenwerking met Theater Hofpoort, samen met het Theater zijn er tal van mogelijkheden (zaalhuur, vergadering, koffie/thee vooraf, presentatie, personeelsuitje, relatiegeschenk). Een unieke combinatie van culinair genot en entertainment.

Ontdek de mogelijkheden! Telefonisch via 0524 – 52 44 19

Reserveer direct