Theater Hofpoort

Boven de ons Grand café is het prachtige Theater Hofpoort gevestigd. Vanaf het eerste theaterseizoen hebben wij een fijne samenwerkingen met het theater. Zo verzorgen wij samen met vrijwilligers van het Theater de pauzeconsumpties. Maar ook de koffie, thee of gezellige borrel na afloop van de voorstelling.

Veel van de gasten van Theater Hofpoort weten ons inmiddels ook te vinden voor een smaakvol diner voorafgaand aan de voorstelling!

 Zelfs de artiesten eten met regelmatig bij ons voordat ze ‘op de planken staan’.

Rondom een voorstelling is er veel te regelen. Belangrijk hierbij is dat uw wensen centraal staan. Vindt u het leuk om bijvoorbeeld een relatie te verwennen met een diner in combinatie met een fantastische avondje uit? We regelen het graag! Ook verzorgen wij graag het ontvangst met een heerlijke kop koffie of thee. Of een gezellige borrel na afloop van de voorstelling voor uw gasten.

De theaterzaal is ook af te huren voor uw eigen feest, symposium, vergadering of presentatie. Wij zorgen voor de culinaire invulling,Theater Hofpoort voor de rest!

Gezellig naborrelen bij Grand Café De Heeren van Coevorden

U heeft zojuist genoten van een prachtige voorstelling in de Hofpoortzaal van Theater Hofpoort. En na afloop gaat u gezellig met uw gezelschap nagenieten en napraten. Via de tussendeur loopt u zo het Grand Café binnen waar uw het tafelbordje met uw naam erop al ziet staan. Nadat u heeft plaatsgenomen, komt onze bedieningsmedewerker langs om uw drankjes op te nemen. Waarna u vervolgens geniet van het borrelarrangement en uw drankjes. Een mooie afsluiting van een heerlijk avondje uit bij Theater Hofpoort en De Heeren van Coevorden.

Borrel arrangement Theater Hofpoort
Het is vanaf nu mogelijk om bij uw theaterbestelling ook een of meerdere borrel arrangementen bestellen. U rekent de totale bestelling via de webshop van theaterhofpoort.nl af.

De chef-kok van het Grand Café heeft twee borrelarrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen, het arrangement kost € 10,50 per persoon.

Optie 1:
3 gefrituurde snacks (bitterbal / vlammetje / kaasstengel)
Drentse dreuge worst
Oude kaas (mosterd dille dip)
Olijven
Notenmix

Drankje naar keuze (fris/bier/wijn)

Optie 2:
3 gefrituurde snacks (vegan bitterbal / mini loempia / jackfruit kroketje)
Olijven
Notenmix
Groentencrudite (avocado dip)
Naanbrood hummus harissa
Drankje naar keuze (fris/bier/wijn)

Samen denken we graag met u mee, alles is mogelijk! Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Telefonisch via 0524 – 52 44 19

 

 

Reserveer direct