Theater Hofpoort

In verband met Corona, zijn er momenteel geen voorstellingen 

 

Boven de ons Grand café is het prachtige Theater Hofpoort gevestigd. Vanaf het eerste theaterseizoen hebben wij een fijne samenwerkingen met het theater. Zo verzorgen wij samen met vrijwilligers van het Theater de pauzeconsumpties. Maar ook de koffie, thee of gezellige borrel na afloop van de voorstelling.

Veel van de gasten van Theater Hofpoort weten ons inmiddels ook te vinden voor een smaakvol diner voorafgaand aan de voorstelling!

 Zelfs de artiesten eten met regelmatig bij ons voordat ze ‘op de planken staan’.

Rondom een voorstelling is er veel te regelen. Belangrijk hierbij is dat uw wensen centraal staan. Vindt u het leuk om bijvoorbeeld een relatie te verwennen met een diner in combinatie met een fantastische avondje uit? We regelen het graag! Ook verzorgen wij graag het ontvangst met een heerlijke kop koffie of thee. Of een gezellige borrel na afloop van de voorstelling voor uw gasten.

De theaterzaal is ook af te huren voor uw eigen feest, symposium, vergadering of presentatie. Wij zorgen voor de culinaire invulling,Theater Hofpoort voor de rest!

Samen denken we graag met u mee, alles is mogelijk! Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Telefonisch via 0524 – 52 44 19

Theater Hofpoort Grand café de Heeren van Coevorden theaterarrangement

Reserveer direct