Particuliere arrangementen

Wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart! Heeft u (dieet)wensen, geen probleem wij houden hier graag rekening mee.

Iets te vieren of gewoon gezellig met vrienden en/of familie genieten ?

Eigenlijk is (bijna) alles mogelijk. We denken graag met u mee om er voor te zorgen dat u een fantastische morgen, middag of avond heeft. Uiteraard staan uw wensen centraal en zorgen wij voor elk detail. Of het nu gaat om gezellig een kop koffie te drinken met een gebakje of een 4-gangen diner. Wij maken er een feestje van om nooit te vergeten. Wanneer nodig stellen wij samen een menu voor u samen, want bijna alles kan!

Ontdek de mogelijkheden! Telefonisch via 0524 – 52 44 19

Klik hier voor de menukaarten!

Grand café de Heeren van Coevorden is gevestigd naast het gemeentehuis in het Hof van Coevorden. De ontmoetingsplek van Coevorden, midden in het centrum, ruim voldoende gratis parkeergelegenheid naast het Grand Café. De plek om te genieten van een heerlijke kop koffie, thee, even bij te kletsen met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje of laat u verrassen met een heerlijk diner of een fantastische lunch. Er worden hoge eisen gesteld aan al onze leveranciers, hierbij maakt het niet uit of het gaat om de inkoop van koffiebonen of juist een tournedos, we willen dat alles wat wij serveren van hoge kwaliteit is!

Dessert Grand café de Heeren van Coevorden

 

Reserveer direct