Privacy Statement

Wij zijn onderdeel van Catering van ’t Hooge en hanteren daarom het onderstaande Privacy Statement.

Privacy Statement

PRIVACY- EN COOKIESTATEMENT Catering van ’t Hooge

Catering van ‘t Hooge vindt het natuurlijk van het allergrootste belang dat jouw privacy wordt gerespecteerd. Wij gaan daarom zorgvuldig om met jouw (persoons)gegevens. Met dit privacy statement willen we je graag informeren over welke gegevens wij verzamelen als je onze website www.vthooge.nl, www.shop.vthooge.nl of www.heerenvancoevorden.nl bezoekt en hoe wij omgaan met deze gegevens.

Welke gegevens er worden verzameld

Catering van ‘t Hooge verzamelt gegevens die nodig zijn om je de website te kunnen tonen en deze te verbeteren en om contact met ons op te kunnen nemen.
Allereerst verstrek je aan ons je gegevens bij het aanmelden voor de nieuwsbrief. Je voor- en achternaam en e-mailadres worden daarbij opgeslagen. Daarnaast houden we algemene gegevens bij over de datum van inschrijven voor de nieuwsbrief.

De gegeven die wij ontvangen via Coeverts en de privacy daarvan verwijzen wij naar de privacy policy van Couverts/Iens. https://www.iens.nl/legal 

Cookies

Voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van onze website en hoe bezoekers op onze website zijn gekomen plaatsen wij analytische cookies op jouw apparaat. Ook verzamelen wij algemene gegevens van bezoekers van onze website, dit doen we om onze website te verbeteren. Daarbij gebruiken wij de onderstaande cookies:

  • _ga*, _gat*, _gid*, _gac*
    Deze cookies worden gebruikt om statistieken over het surfgedrag binnen de website te verzamelen in Google Analytics. Deze cookies worden geplaatst door de website
  • CONSENT
    Dit is een Google-gebruiker specifieke cookie waarin opgeslagen wordt of de gebruiker akkoord is met de privacy-instellingen van Google. Bijvoorbeeld de Google Maps iframe. Deze cookies worden geplaatst door Google.
  • 1P_JAR
    Deze cookies worden door Google gebruikt om op basis van recente zoekopdrachten en eerdere interacties aangepaste advertenties op Google-sites te laten zien.
    Deze cookies worden geplaatst door Google.
  • NID
    De meeste Google-gebruikers hebben een voorkeurscookie ‘NID’ in hun browsers. Een browser stuurt deze cookie mee bij verzoeken aan de sites van Google. De NID-cookie bevat een unieke ID die Google gebruikt om uw voorkeuren en andere informatie te onthouden, zoals uw voorkeurstaal (bijvoorbeeld Nederlands), hoeveel zoekresultaten u per pagina wilt laten weergeven (bijvoorbeeld 10 of 20) en of u het SafeSearch-filter van Google wilt inschakelen. Deze cookie wordt geplaatst wanneer een bezoeker google-content voorgeschoteld krijgt, zoals bijvoorbeeld de Google Maps iframe.
    Deze cookies worden geplaatst door Google.
  • cc_cookie_accept, cc_cookie_decline
    Deze cookies worden aangemaakt na acceptatie van de cookiemelding en geeft de waarde terug. Deze cookies worden geplaatst door de webshop.

De gegevens die daarbij worden uitgelezen zijn geanonimiseerd.

Gebruik van de gegevens

Wij gebruiken de verzamelde gegevens alleen voor de doeleinden waarvoor we de gegevens hebben verkregen.

De algemene bezoekgegevens worden gebruikt om je de website te kunnen tonen en om te analyseren hoeveel bezoekers onze website krijgt, welke webpagina’s worden bezocht en waar de bezoekers vandaan komen. Met deze gegevens kunnen wij op een privacy vriendelijke manier de website analyseren en verbeteren. De persoonsgegevens die wij jou vragen in te vullen om de ‘vraag een offerte aan’ optie te activeren, gebruiken wij enkel om telefonisch of per e-mail contact met jou te kunnen opnemen en een passende offerte uit te brengen. De persoonsgegevens die wij jou vragen in te vullen om het ‘contactformulier’ optie te activeren, gebruiken wij enkel om telefonisch of per e-mail contact met jou te kunnen opnemen. De persoonsgegevens komen binnen via info@vthooge.nl en worden niet met derden verstrekt.

Ook bieden wij een nieuwsbrief waarmee wij lezers informeren over nieuws met betrekking tot privacy. Jouw e-mailadres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

We maken gebruik van www.mailchimp.com voor het verspreiden van onze nieuwsbrief. Hierbij verzamelen we je naam en e-mailadres. Bij het verzenden van e-mails via Mailchimp worden zogenaamde web beacons meegezonden. Deze web beacons houden bij of de e-mail is geopend en of er op links in de nieuwsbrief is geklikt. Deze informatie wordt gebruikt voor statistische doeleinden. Mailchimp verzamelt mogelijk ook gegevens voor eigen doeleinden. Zie hiervoor hun privacy statement: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Via reCAPTHCA checken wij of u geen robot bent. Google verzamelt mogelijk met deze tool ook gegevens voor eigen doeleinden. Zie hiervoor hun privacy statement: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Wij geven de door ons verzamelde gegevens op geen enkele manier door aan derden, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de autoriteiten gegevens bij ons vorderen).

Catering van ’t Hooge gebruikt de verzamelde gegevens via de webshop om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Catering van ’t Hooge zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Als u bij Catering J. van ’t Hooge een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Catering van ’t Hooge verkoopt uw gegevens niet

Catering van ’t Hooge zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
Bewaartermijn van de gegevens
De algemene bezoekgegevens worden niet langer dan een jaar bewaard. De gegevens die je ons hebt verstrekt zodat wij telefonisch contact met jou kunnen opnemen, worden bewaard tot het contact heeft plaatsgevonden.

Beveiliging van de gegevens

Om te voorkomen dat de gegevens van de website verkeerd worden gebruikt, hebben we versleuteling ingeschakeld op onze website. Door middel van versleuteling wordt het gegevensverkeer tussen jou en de webservers onleesbaar gemaakt, zodat buitenstaanders daar geen toegang toe hebben.

Inzage, correctie en verwijdering van gegevens

Op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens heb je het recht om je persoonsgegevens op verzoek in te zien en deze zo nodig aan te passen of te laten verwijderen. Onderaan dit privacy statement staat hoe je contact met ons kunt opnemen. Om je identiteit te controleren vragen wij je om je IP-adres en een kopie van je identiteitskaart of rijbewijs mee te sturen. We raden je sterk aan om daarbij je BSN-nummer en pasfoto onzichtbaar te maken en erbij te zetten dat het om een kopie gaat.

Wijziging privacy statement

Wij kunnen ons privacy statement wijzigen. Van deze wijziging zullen we een aankondiging doen op onze website. Oudere versies van ons privacy statement zullen in ons archief worden opgeslagen. Stuur ons een e-mail als je deze wilt raadplegen.

Onze contactgegevens

Vragen over dit privacy statement of over onze diensten kunnen worden gericht aan:
Catering van ’t Hooge
Brederoweg 37
7901 JL Hoogeveen
0528-235000
info@vthooge.nl
www.vthooge.nl
www.shop.vthooge.nl