Diner
DINERKAART
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | |
3-gangen (voor, hoofd, na) | |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | |
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) |
SOEP
POMPOEN PAPRIKA Pompoen | geroosterde paprika | kokosmelk | gekarameliseerde pompoenpitjes |
|
SOEP VAN HET SEIZOEN Ambachtelijk | seizoensgebonden |
VOORGERECHTEN
AUTUMN SALAD Couscous salade | gemarineerde herfstgroenten | feta | paddenstoeltjes |
|
NOORDZEE GARNALEN & PALING Cocktail | gerookte paling | kropsla | ingemaakte bietjes | wasabi mayonaise |
|
ROULEAU BOEDERIJ KIP Lauwwarme rouleau boerderij kip | butternut pompoen | beukenzwam | 12,5 jaar oude balsamico |
|
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
|
Bakkerij Mulder brood met smeersels Gevuld brood | olijven basilicum tapenade | aioli | kruidenboter |
SALADES (als voorgerecht)
BURATTA & ZALM Mozarella gevuld met room | gerookte zalm | zoetzure bietjes | avocado | wasabi mayonaise |
|
CARPACCIODrents weide vlees | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | truffelmayonaise |
|
WALDORF CHICKEN(vegan) chicken tenders | witlof | appel | gekarameliseerde pecannoten | druifjes | knoflook-citroenmayonaise |
|
HOOFDGERECHTEN
RISOTTO BIET Rode bieten risotto | feta | bietjes | gekarameliseerde pecannootjes |
|
TORTELLONI PADDENSTOELEN Paddenstoeltjes | truffel | herfstgroenten | Parmezaanse kaas | saus van eekhoorntjesbrood | basilicumolie |
|
HEILBOT Geroosterde heilbotfilet | zolderspek | pompoen | hazelnoot | vinaigrette van kappertjes en peterselie |
|
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
|
RUNDER SUKADE STEAK Black Angus rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus |
|
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
|
HOLLANDSE BOERDERIJ EENDEendenborst | pulled duck | rode biet | witlof | jus van sinaasappel en kaneel |
|
HERTHertenfilet & hertensukade | rode kool | peterseliewortel | spruitenblaadjes | jus van kruidnagel |
|
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
BABA AU RUM In rum gedrenkte warme cake | gemarineerd exotisch fruit | witte chocolade | kokos ijs |
|
CHOCOLADE, KOFFIE & HAZELNOOT Diverse structuren van chocolade, koffie en hazelnoot |
|
DAME BLANCHE Vanille roomijs | chocolade crumble | warme chocoladesaus | slagroom |
|
LOSGESLAGEN APPELTAART Klein ijsje om mee te doen | lauwwarme appel | amandelspijs | kaneel | roomijs vanille | vanille room |
|
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
|