Diner
DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | |
3-gangen (voor, hoofd, na) | |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | |
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) |
SOEP
Tomaat Paprika Pomodori tomaat | geroosterde paprika | crème fraîche | lente-ui |
|
Soep van het seizoen Ambachtelijk | seizoensgebonden |
VOORGERECHTEN
ZALM Gemarineerde zalm | komkommer | groene kruiden | mierikswortel | radijs |
|
GAZPACHO Heldere gazpacho | gemarineerde tomaatjes | geroosterde paprika | rode ui | basilicum |
|
STEAKSTARTAAR Tartaar ossenworst| crouton | tafelzuur | Zwolse mosterd | mosterdzaad |
|
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
|
Bakkerij Mulder brood met smeersels Gevuld brood | pesto | aioli | kruidenboter |
SALADES (als voorgerecht)
BURATTA & SCHENK Mozarella gevuld met room | Drentse schenk | perzik| tomaat | avocado | balsamico |
|
CARPACCIODrents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | basilicummayonaise |
|
POKÉBOWL VEGGIEKrokante avocado | sushirijst |boontjes | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus |
|
POKÉBOWL FISH or CHICKENWarm gerookte zalm of boerderijkip | sushirijst |boontjes | mango | |
|
HOOFDGERECHTEN
‘NO MIS’ STEAK Plantaardige biefstuk | kruidenboter | voorjaarsgroenten |
|
RAVIOLI RICOTTA SPINAZIE Ravioli | eitje | groene groenten | citrus | beurre blanc |
|
ZEEBAARS Geroosterde zeebaarsfilet | tomaat | venkel | olijf | jus van gember en citroengras |
|
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
|
KALFSRIBEYE Kalfsribeye | salie boter | pommes fondant | ingemaakte uitjes | jus van rode wijn |
|
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
|
POULET NOIRScharrelkip suprême | doperwten | tuinbonen | champignon| daslook | gevogelte jus |
|
EntrecoteHolstein rund | 200 gram | kruidenboter of Stroganoffsaus |
|
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
CHEESECAKE ‘New York style’ | Hollandse kersen | citrus | pure chocolade ijs |
|
AARDBEI Panna cotta van citroenverveine | structuren van Hollandse aardbeien | granité van champagne |
|
PECHE MELBA Compote van perzik | frambozen | gesuikerde amandelen | roomijs vanille | yoghurt schuim |
|
IJSJE OM MEE TE DOEN Seizoensfruit | slagroom | vanille roomijs |
|
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
|