Diner

 

DINERKAART (vanaf vrijdag 11 oktober nieuwe dinerkaart, neem alvast een kijkje!)

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)

2-gangen
3-gangen (voor, hoofd, na)
3-gangen (voor, tussen, hoofd)
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na)

SOEP

POMPOEN PAPRIKA
Pompoen | geroosterde paprika | kokosmelk | gekarameliseerde pompoenpitjes
SOEP VAN HET SEIZOEN
Ambachtelijk | seizoensgebonden

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


VOORGERECHTEN

 

AUTUMN SALAD
Couscous salade | gemarineerde herfstgroenten | feta | paddenstoeltjes
NOORDZEE GARNALEN & PALING
Cocktail | gerookte paling | kropsla | ingemaakte bietjes | wasabi mayonaise
ROULEAU BOEDERIJ KIP
Lauwwarme rouleau boerderij kip | butternut pompoen | beukenzwam | 12,5 jaar oude balsamico
CHEF’S VOORGERECHT
Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden
Bakkerij Mulder brood met smeersels
Gevuld brood | olijven basilicum tapenade | aioli | kruidenboter

SALADES (als voorgerecht)

 

BURATTA & ZALM
Mozarella gevuld met room | gerookte zalm | zoetzure bietjes | avocado | wasabi mayonaise

CARPACCIO

Drents weide vlees | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | truffelmayonaise

WALDORF CHICKEN

(vegan) chicken tenders | witlof | appel | gekarameliseerde pecannoten | druifjes | knoflook-citroenmayonaise

 

 


HOOFDGERECHTEN

RISOTTO BIET
Rode bieten risotto | feta | bietjes | gekarameliseerde pecannootjes
TORTELLONI PADDENSTOELEN
Paddenstoeltjes | truffel | herfstgroenten | Parmezaanse kaas | saus van eekhoorntjesbrood | basilicumolie
HEILBOT
Geroosterde heilbotfilet | zolderspek | pompoen | hazelnoot | vinaigrette van kappertjes en peterselie
KIPSATÉ
240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek
RUNDER SUKADE STEAK
Black Angus rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus

ROASTED RIBS

Spareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus

HOLLANDSE BOERDERIJ EEND

Eendenborst | pulled duck | rode biet | witlof | jus van sinaasappel en kaneel

HERT

Hertenfilet & hertensukade | rode kool | peterseliewortel | spruitenblaadjes | jus van kruidnagel

CHEF’S CHOICE

Wisselend / seizoensgebonden

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

BABA AU RUM
In rum gedrenkte warme cake | gemarineerd exotisch fruit | witte chocolade | kokos ijs
CHOCOLADE, KOFFIE & HAZELNOOT
Diverse structuren van chocolade, koffie en hazelnoot
DAME BLANCHE
Vanille roomijs | chocolade crumble | warme chocoladesaus | slagroom
LOSGESLAGEN APPELTAART
Klein ijsje om mee te doen | lauwwarme appel | amandelspijs | kaneel | roomijs vanille | vanille room
CHEFS DESSERT
Seizoensgebonden | wisselend
Reserveer direct