Diner

 

DINERKAART

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 21.00 uur te bestellen)

2-GANGEN
3-GANGEN (voor, hoofd, na)
3-GANGEN (voor, tussen, hoofd)
4-GANGEN (voor, tussen, hoofd, na)

SOEP

COURGETTE MOSTERD
Courgette | Zwolse mosterd | jonge prei | oude kaas | chili olie
SOEP VAN HET SEIZOEN
Seizoensgebonden

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


VOORGERECHTEN

 

GAZPACHO MELOEN (vegan)
Galia meloen| komkommer | cherrytomaat | avocado | buratta
TONIJN
Tataki tonijn | radijs | sushi rijst | sesam | Japanse mayonaise | ponzu vinaigrette
RUNDER ENTRECOTE
Gepekelde Holstein entrecote | salade van bleekselderij en appel | bieslookmayonaise | krokante aardappel
CHEF’S VOORGERECHT
Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden
BAKKERIJ MULDER BROOD (vegetarisch)
Gevuld brood | biologisch brood | tomaat-baslicummayonaise | aioli | kruidenboter

SALADES (als voorgerecht)

 

SUMMER SALAD (vegan)
Geitenkaas | watermeloen | aardbei | cherrytomaat | avocado | rode ui | bloemenhoning | macadamia

CARPACCIO

Drents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | basilicummayonaise

POKÉBOWL FISH OR CHICKEN

Gerookte zalm of pulled chicken | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

POKÉBOWL VEGANVegan kip | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

 

 


HOOFDGERECHTEN

VEGAN TOURNEDOS (vegan)
Plantaardige biefstuk | seizoensgroenten | koningsoesterzwam | vegan kruidenboter
GNOCCHI (vegan)
Noodles | boontjes | ei | Gyoza | koriander | chili olie | kimchi | paddenstoeltjes
ROODBAARS
Roodbaarsfilet | artisjok | chorizo | tomaat | zeegroenten | jus anti-boise
KIPSATÉ
240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek
RUNDER BAVETTE
Holstein grainfed bavette steak | 200 gram | kruidenboter of pepersaus

ROASTED RIBS

Spareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus

SURF & TURF

Rosé kalfslende | geroosterde gamba’s | courgette | doperwten créme| krokante aardappel | jus van gerookte knoflook

MAISKIP SUPREME

Maiskipfilet | geroosterde perzik | little gem | jonge uitjes | jus van kip met citroen

CHEF’S CHOICE

Wisselend / seizoensgebonden

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

AARDBEI
Gemarineerde aardbei | panna cotta van bloemenhoning en verveine | lemoncurd | sorbet aardbei
FRAMBOOS
Parfait framboos | hangop | gesuikerde amandelen | framboosjes | Gin tonic
CRÉME BRULÉE
Créme brulee vanille | witte chocolade ijs | vanilleroom
SORBET CLASSICO
Diverse ijssoorten van ijsmeester Marco | vers zomerfruit | Sprite | slagroom
CHEFS DESSERT
Seizoensgebonden | wisselend
Reserveer direct