Diner

 

DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)

2-gangen € 32.50
3-gangen (voor, hoofd, na) € 39.95
3-gangen (voor, tussen, hoofd) € 42,50
4-gangen  € 49.50

SOEP

Tomaten soep met zoete aardappel
Puntpaprika / lente ui / crème fraîche
 € 6.50
Bisque van kreeft

Kreeftsoep / schaaldiertjes / croutons

 € 7.50
Soep van het seizoen
Ambachtelijke seizoensgebonden soep
€ 6.50
Broodje vooraf

Pesto / aioli / kruidenboter

€7.25

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


Voorgerechten

De voorgerechten en soepen worden geserveerd met biologisch brood

Burrata

Gemarineerd tomaatjes / komkommerjus / koningskruid

   €11.75
Tonijn

Sashimi tonijn / rammenas / radijs / ponzu / shiso

  €12.50
Pastrami    

Runder pastrami / voorjaarssalade / basilicum mayonaise / gefrituurde eidooier

€ 12.75

Bento box   

Proeverij van voorgerechten

€15.75

Salades

De salades worden geserveerd met biologisch brood

Pokebowl (met gemarineerde zalm of boerderijkip

Sushi rijst / mango / soja boontjes / wakame / sojasaus / tomaat

   €10.95
Pokebowl vegan 

Sushi rijst / mango / soja boontjes / wakame / sojasaus / tomaat / jackfruit

  €10.75
Fish salad    

Gemarineerde zalm / tonijnsalade / schaaldiertjes / basilicum mayonaise

€ 10.95

Carpaccio van gerookte biefstuk

Parmezaanse kaas / pijnboompitjes / zongedroogde tomaat / truffel mayonaise

€11.50

 

 


HOOFDGERECHTEN

Kipsaté
200 gram / kippendij / pindasaus / atjar / gebakken uitjes / kroepoek 
€ 20.50
Roasted ribs
Spareribs / soja / ketjap / gember / knoflooksaus / sriracha mayonaise  
€ 21.75
Merlan steak 

  • Ladies steak 160 gram

 

  • Gentleman steak 240 gram

met pepersaus, kruidenboter of eigen jus

 

€ 20.50

 

€ 26.50

Roodbaars
Tomaten confituur / zeegroenten / jus antiboise
€ 27.95
Bouillabaisse ‘de Heeren’ voor 2 personen

Bisque / vissoorten / schaaldiertjes / tomaat / jonge groenten

€ 59.50

Poulet noir supreme 

Franse boerderijkip / jonge groenten / jus morille

€ 28,75

Lamsnek 

Gelakte lamsnek / abrikoos / pistache / jus / salie en citroen

€ 27,95

Fregola

Pasta uit Sardinië / tomaat / Parmezaanse kaas / gefrituurde eidooier / voorjaarsgroenten

€24,50

Green curry 

Vegan / voorjaarsgroenten / rijst / kokos / citroengras / koriander

€20,50

Chef’s choice 

Wisselend / seizoensgebonden

€25,50

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoens garnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

Dessert ‘De Heeren’
3 soorten ijs van ijsmeester Marco / passend garnituur
€ 8.95
Aardbeien
Gemarineerde aardbeien / vanille roomijs / luchtige mousse van boerenyoghurt
€ 9.25
Sorbet ‘klassiek’
Diverse ijssoorten / vers fruit / vruchtencoulis / slagroom
€ 8.75
Snickers
Chocolade / pinda’s / karamel ijs
€ 8.95
Cheesecake rabarber 

Structuren van witte chocolade / rabarber / sorbet van watermeloen

€10,75
Pina colada

Parfait van kokos / pure chocolade / gemarineerde ananas / granite van ananas en rum

€ 11,50
Kleintje zoet
Ijsje om mee te doen / fruit / vanille-ijs / slagroom
€ 4.75
Reserveer direct