Diner
DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | € 32.50 |
3-gangen (voor, hoofd, na) | € 39.95 |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | € 42,50 |
4-gangen | € 49.50 |
SOEP
Paddenstoelen soep Romige soep / paddenstoelen / kruiderij |
€ 7.50 |
Wortel – Pompoen soep
Vegan / pompoenpitjes / kokosmelk |
€ 7,50 |
Soep van het seizoen Ambachtelijke seizoensgebonden soep |
€ 7.50 |
Broodje vooraf
Pesto / aioli / kruidenboter |
€7.75 |
Voorgerechten
De voorgerechten en soepen worden geserveerd met biologisch brood
Rode biet
Tartaar van rode biet / burrata / pistache / appel |
€12.95 |
Zalm & Paling
Terrine zalm & gerookte paling / groene kruiden / gemarineerde groentes / mierikswortel |
€14.25 |
Eend Rouleau / gerookte eendenborst / rilette van bout / witlof / kruidkoek / balsamico |
€ 13.75 |
Najaars proeverijProeverij / voorgerechten / herfst |
€15.25 p.p |
Salades
De salades worden geserveerd met biologisch brood
Geitenkaas
Lauwwarme geitenkaas / perenstroop / notencrunch |
€11.95 |
Herfstsalade
Gerookte herten ham / paddenstoeltjes / witlof / appel / balsamico |
€12.25 |
Zalm & Gamba
Salade van warm gerookte zalm / gamba’s / frisse salade / limoenmayonaise |
€ 12.75 |
Carpaccio van gerookte biefstukParmezaanse kaas / pijnboompitjes / zongedroogde tomaat / truffel mayonaise |
€12.50 |
HOOFDGERECHTEN
Kipsaté 200 gram / kippendij / pindasaus / atjar / gebakken uitjes / kroepoek |
€ 21.95 |
Roasted ribs Spareribs / soja / ketjap / gember / knoflooksaus / sriracha mayonaise |
€ 23.95 |
Merlan steak
met pepersaus, kruidenboter of eigen jus |
€ 22.95
€ 28.95 |
Kabeljauw
Kabeljauw / pompoen / Italiaans buikspek / beurre noisette |
€ 27.95 |
Fazant Supréme
Filet + kluifje / aardappel mousseline / zuurkool / saus van Zwolse mosterd |
€28.75 |
HertBiefstuk / stoof / rode kool / pistache / jus van rode wijn |
€ 29,50 |
Ravioli knolselderij & truffelRavioli knolselderij / paddenstoeltjes / beurre noisette |
€ 25,50 |
RisottoVegan / rodebieten risotto / witte kaas / herfstgroenten |
€24,50 |
Chef’s choiceWisselend / seizoensgebonden |
€27,50 |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoens garnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
Dessert ‘De Heeren’ 3 soorten ijs van ijsmeester Marco / passend garnituur |
€ 9,25 |
Millefeulle Witte chocolade / melk chocolade / gepocheerde peer / nougat ijs |
€ 11.75 |
Schwarzwälder kirschtorte Pure chocolade / hazelnoot / amarene kersen / vanille roomijs |
€ 10.95 |
Appel Jonagold / 5 spices cake / créme cheescake / kaneel roomijs |
€ 11.25 |
Koffie
Vanille roomijs / koffielikeur / luchtige tiramisu |
€9.25 |
Kleintje zoet Ijsje om mee te doen / fruit / vanille-ijs / slagroom |
€ 4.95 |