Diner
DINERKAART (vanaf vrijdag 11 oktober nieuwe dinerkaart, neem alvast een kijkje!)
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | |
3-gangen (voor, hoofd, na) | |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | |
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) |
SOEP
POMPOEN PAPRIKA Pompoen | geroosterde paprika | kokosmelk | gekarameliseerde pompoenpitjes |
|
SOEP VAN HET SEIZOEN Ambachtelijk | seizoensgebonden |
VOORGERECHTEN
AUTUMN SALAD Couscous salade | gemarineerde herfstgroenten | feta | paddenstoeltjes |
|
NOORDZEE GARNALEN & PALING Cocktail | gerookte paling | kropsla | ingemaakte bietjes | wasabi mayonaise |
|
ROULEAU BOEDERIJ KIP Lauwwarme rouleau boerderij kip | butternut pompoen | beukenzwam | 12,5 jaar oude balsamico |
|
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
|
Bakkerij Mulder brood met smeersels Gevuld brood | olijven basilicum tapenade | aioli | kruidenboter |
SALADES (als voorgerecht)
BURATTA & ZALM Mozarella gevuld met room | gerookte zalm | zoetzure bietjes | avocado | wasabi mayonaise |
|
CARPACCIODrents weide vlees | Parmezaanse kaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | truffelmayonaise |
|
WALDORF CHICKEN(vegan) chicken tenders | witlof | appel | gekarameliseerde pecannoten | druifjes | knoflook-citroenmayonaise |
|
HOOFDGERECHTEN
RISOTTO BIET Rode bieten risotto | feta | bietjes | gekarameliseerde pecannootjes |
|
TORTELLONI PADDENSTOELEN Paddenstoeltjes | truffel | herfstgroenten | Parmezaanse kaas | saus van eekhoorntjesbrood | basilicumolie |
|
HEILBOT Geroosterde heilbotfilet | zolderspek | pompoen | hazelnoot | vinaigrette van kappertjes en peterselie |
|
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
|
RUNDER SUKADE STEAK Black Angus rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus |
|
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
|
HOLLANDSE BOERDERIJ EENDEendenborst | pulled duck | rode biet | witlof | jus van sinaasappel en kaneel |
|
HERTHertenfilet & hertensukade | rode kool | peterseliewortel | spruitenblaadjes | jus van kruidnagel |
|
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
BABA AU RUM In rum gedrenkte warme cake | gemarineerd exotisch fruit | witte chocolade | kokos ijs |
|
CHOCOLADE, KOFFIE & HAZELNOOT Diverse structuren van chocolade, koffie en hazelnoot |
|
DAME BLANCHE Vanille roomijs | chocolade crumble | warme chocoladesaus | slagroom |
|
LOSGESLAGEN APPELTAART Klein ijsje om mee te doen | lauwwarme appel | amandelspijs | kaneel | roomijs vanille | vanille room |
|
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
|