Diner
DINERKAART
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 21.00 uur te bestellen)
2-GANGEN | |
3-GANGEN (voor, hoofd, na) | |
3-GANGEN (voor, tussen, hoofd) | |
4-GANGEN (voor, tussen, hoofd, na) |
SOEP
COURGETTE MOSTERD Courgette | Zwolse mosterd | jonge prei | oude kaas | chili olie |
|
SOEP VAN HET SEIZOEN Seizoensgebonden |
VOORGERECHTEN
GAZPACHO MELOEN (vegan) Galia meloen| komkommer | cherrytomaat | avocado | buratta |
|
TONIJN Tataki tonijn | radijs | sushi rijst | sesam | Japanse mayonaise | ponzu vinaigrette |
|
RUNDER ENTRECOTE Gepekelde Holstein entrecote | salade van bleekselderij en appel | bieslookmayonaise | krokante aardappel |
|
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
|
BAKKERIJ MULDER BROOD (vegetarisch) Gevuld brood | biologisch brood | tomaat-baslicummayonaise | aioli | kruidenboter |
SALADES (als voorgerecht)
SUMMER SALAD (vegan) Geitenkaas | watermeloen | aardbei | cherrytomaat | avocado | rode ui | bloemenhoning | macadamia |
|
CARPACCIODrents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | basilicummayonaise |
|
POKÉBOWL FISH OR CHICKENGerookte zalm of pulled chicken | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus |
|
POKÉBOWL VEGANVegan kip | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus | |
HOOFDGERECHTEN
VEGAN TOURNEDOS (vegan) Plantaardige biefstuk | seizoensgroenten | koningsoesterzwam | vegan kruidenboter |
|
GNOCCHI (vegan) Noodles | boontjes | ei | Gyoza | koriander | chili olie | kimchi | paddenstoeltjes |
|
ROODBAARS Roodbaarsfilet | artisjok | chorizo | tomaat | zeegroenten | jus anti-boise |
|
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
|
RUNDER BAVETTE Holstein grainfed bavette steak | 200 gram | kruidenboter of pepersaus |
|
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
|
SURF & TURFRosé kalfslende | geroosterde gamba’s | courgette | doperwten créme| krokante aardappel | jus van gerookte knoflook |
|
MAISKIP SUPREMEMaiskipfilet | geroosterde perzik | little gem | jonge uitjes | jus van kip met citroen |
|
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
AARDBEI Gemarineerde aardbei | panna cotta van bloemenhoning en verveine | lemoncurd | sorbet aardbei |
|
FRAMBOOS Parfait framboos | hangop | gesuikerde amandelen | framboosjes | Gin tonic |
|
CRÉME BRULÉE Créme brulee vanille | witte chocolade ijs | vanilleroom |
|
SORBET CLASSICO Diverse ijssoorten van ijsmeester Marco | vers zomerfruit | Sprite | slagroom |
|
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
|