Diner

 

DINERKAART

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)

2-GANGEN
3-GANGEN (voor, hoofd, na)
3-GANGEN (voor, tussen, hoofd)
4-GANGEN (voor, tussen, hoofd, na)

SOEP

TOMAAT ZOETE AARDAPPEL
Pomodori tomaat | geroosterde paprika | zoete aardappel | zure room | lente ui
SOEP VAN HET SEIZOEN
Seizoensgebonden

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


VOORGERECHTEN

 

STEAKTARTAAR VAN TOMAAT EN WATERMELOEN (vegan)
Steaktartaar van tomaat| watermeloen | cherrytomaat | avocado | vegan feta | basilicum
ZEEBAARS
Ceviche zeebaars | leche de tigre | venkel | appel | rode ui | zeegroenten
VITELLO TONNATO
Kalfsmuis | tonijnmayonaise | kappertjes | mosterdzaadjes | kropsla | knoflookcrouton
CHEF’S VOORGERECHT
Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden
BAKKERIJ MULDER BROOD (vegetarisch)
Gevuld brood | biologisch brood | hummus van zongedroogde tomaat | aioli | kruidenboter

SALADES (als voorgerecht)

 

COPPA DI ANLOO (vegetarisch mogelijk)
Dungesneden rauwe ham van slagerij Abz uit Anloo | buffelmozzarella | cherrytomaat | pesto | zoetzuur | balsamico

CARPACCIO

Drents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | basilicummayonaise

POKÉBOWL FISH OR CHICKEN

Gerookte zalm of pulled chicken | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

POKÉBOWL VEGANVegan kip | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

 

 


HOOFDGERECHTEN

VEGAN TOURNEDOS (vegan)
Plantaardige biefstuk | seizoensgroenten | koningsoesterzwam | vegan kruidenboter
GNOCCHI (vegetarisch)
Gnocchi van spinazie en ricotta | bechamelsaus | oude brokkelkaas | groene groenten | pesto
ZEEBAARS
Zeebaarsfilet | lamsoren | venkel | groene asperge | jus anti-boise
KIPSATÉ
240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek
RUNDER RIB-EYE
Holstein (dubbeldoel) rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus

ROASTED RIBS

Spareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus

SURF & TURF

Rosé kalfslende | geroosterde gamba’s | jonge bospeen | krokante aardappel | jus rode wijn

MIXED LAM

Diverse bereidingen van lam| lamsrack, schouder en worst | artisjok créme | pijnboompitjes |knoflook-citroen jus

CHEF’S CHOICE

Wisselend / seizoensgebonden

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

RABARBER & AARDBEI
Rabarber kruimeltaart | mascarpone | pistache | aardbeien | yoghurt-ijs
PORNSTAR MARTINI
Créme van passievrucht en mango | granité van wodka en limoen | lemoncurd | sorbet passievrucht
DAME BLANCHE
Vanille roomijs | chocolade crumble | warme chocoladesaus | slagroom
PERZIK & FRAMBOOS
Compote van perzik | frambozen sorbet | vanille room | gesuikerde amandelen
CHEFS DESSERT
Seizoensgebonden | wisselend
Reserveer direct