Diner
DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | € 32.50 |
3-gangen (voor, hoofd, na) | € 39.95 |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | € 42.50 |
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) | € 49.50 |
SOEP
Zoete aardappel paprika soep Crème fraiche / bieslook / lente ui |
€ 7.50 |
Soep van het seizoen Ambachtelijk | seizoensgebonden |
€ 7.50 |
Voorgerechten
De voorgerechten en soepen worden geserveerd met biologisch brood
Dorade ‘ceviche’ Rauw gemarineerd / karnemelk vinaigrette / appel / venkel / komkommer |
€ 14.25 |
Moestuintje Drentse schenk / gemarineerde jonge groenten / avocado / basilicum crème / gefrituurde eidooier |
€13.75 |
Buikspek & Gamba Zacht gegaard en gelakt buikspek / gamba’s / soja gember mayonaise |
€ 14.25 |
Bakkerij Mulder brood met smeersels Pesto / aïoli / tomatendip |
€ 7.95 |
Salades
De salades worden geserveerd met biologisch brood
Burrata ‘caprese’
Romige Mozarella / Pomodori tomaat / pesto / pijnboompitjes Kip & Gamba Kippendij / gamba’s / tomaat / meloen / dragon |
€ 12.50
€ 13.75 |
Poke bowl fish of chicken
Sushirijst / mango / sojasaus / sojaboontjes / tomaat / komkommer |
€ 13.75 |
Poke bowl ‘Vegan’
Sushirijst / mango / sojasaus / sjaboontjes / tomaat / komkommer / tofu |
€ 13.75 |
Carpaccio van gerookte biefstukParmezaanse kaas / pijnboompitjes / zongedroogde tomaat / truffel mayonaise |
€ 13.75 |
HOOFDGERECHTEN
Kipsaté 200 gram / kippendij / pindasaus / atjar / gebakken uitjes / kroepoek |
€ 21.95 |
Roasted ribs Spareribs / soja / ketjap / gember / knoflooksaus / sriracha mayonaise |
€ 23.95 |
Merlan steak
met pepersaus, kruidenboter of eigen jus |
€ 24.75
€ 29.75 |
Dorade ‘Royale’
Ravioli rivierkreeft / groene asperges / artisjok / zee groenten / jus antiboise |
€ 27.95 |
Kalfshaas
Doperwten créme / groente groenten / krokante aardappel / jus dragon |
€28.95 |
Lam2 bereidingen / lamsfilet / lams nek / jonge groenten / pistache / jus zwarte knofloof |
€ 29,50 |
FregolaRomige fregola / Parmezaanse kaas / gefrituurde eidooier / jus tomaat en basilicum |
€ 25,95 |
Madras curryVegan / jackfruit / kokos / jonge groenten / zoetzure komkommer / koriander |
€24,95 |
Chef’s choiceWisselend / seizoensgebonden |
€27,50 |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoens garnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
Dessert ‘De Heeren’ 3 soorten ijs van ijsmeester Marco / passend garnituur |
€ 9,25 |
Hollandse aardbeien Zanddeeg / lemoncurd / aardbeien / witte chocolade ijs |
€ 11.95 |
Créme Brulée ruby chocolade Créme Brulée van ruby chocolade / vanille ijs / schuim van yoghurt |
€ 10.95 |
Cheesecake ‘New York style’
Bastogne / citrus / frambozen / frambozen sorbet |
€ 11.95 |
Roodfruit Coupe / gemarineerd roodfruit / yoghurtmousse / vanille ijs |
€9.95 |
Kleintje zoet IJsje om mee te doen / fruit / vanille-ijs / slagroom |
€4.95 |