Diner
DINERKAART
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-GANGEN | |
3-GANGEN (voor, hoofd, na) | |
3-GANGEN (voor, tussen, hoofd) | |
4-GANGEN (voor, tussen, hoofd, na) |
SOEP
TOMAAT ZOETE AARDAPPEL Pomodori tomaat | geroosterde paprika | zoete aardappel | zure room | lente ui |
|
SOEP VAN HET SEIZOEN Seizoensgebonden |
VOORGERECHTEN
STEAKTARTAAR VAN TOMAAT EN WATERMELOEN (vegan) Steaktartaar van tomaat| watermeloen | cherrytomaat | avocado | vegan feta | basilicum |
|
ZEEBAARS Ceviche zeebaars | leche de tigre | venkel | appel | rode ui | zeegroenten |
|
VITELLO TONNATO Kalfsmuis | tonijnmayonaise | kappertjes | mosterdzaadjes | kropsla | knoflookcrouton |
|
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
|
BAKKERIJ MULDER BROOD (vegetarisch) Gevuld brood | biologisch brood | hummus van zongedroogde tomaat | aioli | kruidenboter |
SALADES (als voorgerecht)
COPPA DI ANLOO (vegetarisch mogelijk) Dungesneden rauwe ham van slagerij Abz uit Anloo | buffelmozzarella | cherrytomaat | pesto | zoetzuur | balsamico |
|
CARPACCIODrents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | basilicummayonaise |
|
POKÉBOWL FISH OR CHICKENGerookte zalm of pulled chicken | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus |
|
POKÉBOWL VEGANVegan kip | sushirijst | edamame | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus | |
HOOFDGERECHTEN
VEGAN TOURNEDOS (vegan) Plantaardige biefstuk | seizoensgroenten | koningsoesterzwam | vegan kruidenboter |
|
GNOCCHI (vegetarisch) Gnocchi van spinazie en ricotta | bechamelsaus | oude brokkelkaas | groene groenten | pesto |
|
ZEEBAARS Zeebaarsfilet | lamsoren | venkel | groene asperge | jus anti-boise |
|
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
|
RUNDER RIB-EYE Holstein (dubbeldoel) rund | 200 gram | kruidenboter of pepersaus |
|
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
|
SURF & TURFRosé kalfslende | geroosterde gamba’s | jonge bospeen | krokante aardappel | jus rode wijn |
|
MIXED LAMDiverse bereidingen van lam| lamsrack, schouder en worst | artisjok créme | pijnboompitjes |knoflook-citroen jus |
|
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
RABARBER & AARDBEI Rabarber kruimeltaart | mascarpone | pistache | aardbeien | yoghurt-ijs |
|
PORNSTAR MARTINI Créme van passievrucht en mango | granité van wodka en limoen | lemoncurd | sorbet passievrucht |
|
DAME BLANCHE Vanille roomijs | chocolade crumble | warme chocoladesaus | slagroom |
|
PERZIK & FRAMBOOS Compote van perzik | frambozen sorbet | vanille room | gesuikerde amandelen |
|
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
|