Diner

 

DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)

2-gangen
3-gangen (voor, hoofd, na)
3-gangen (voor, tussen, hoofd)
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na)

SOEP

Tomaat Paprika
Pomodori tomaat | geroosterde paprika | crème fraîche | lente-ui
Soep van het seizoen
Ambachtelijk | seizoensgebonden

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


VOORGERECHTEN

 

ZALM
Gemarineerde zalm | komkommer | groene kruiden | mierikswortel | radijs
GAZPACHO
Heldere gazpacho | gemarineerde tomaatjes | geroosterde paprika | rode ui | basilicum
STEAKSTARTAAR
Tartaar ossenworst| crouton | tafelzuur | Zwolse mosterd | mosterdzaad
CHEF’S VOORGERECHT
Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden
Bakkerij Mulder brood met smeersels
Gevuld brood | pesto | aioli | kruidenboter

SALADES (als voorgerecht)

 

BURATTA & SCHENK
Mozarella gevuld met room | Drentse schenk | perzik| tomaat | avocado | balsamico

CARPACCIO

Drents weide vlees | oude brokkelkaas | pijnboompitjes | zongedroogde tomaat | basilicummayonaise

POKÉBOWL VEGGIE

Krokante avocado | sushirijst |boontjes | mango | avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

POKÉBOWL FISH or CHICKEN

Warm gerookte zalm of boerderijkip | sushirijst |boontjes | mango |
avocado | tomaat | komkommer | sojasaus

 

 

 


HOOFDGERECHTEN

‘NO MIS’ STEAK
Plantaardige biefstuk | kruidenboter | voorjaarsgroenten
RAVIOLI RICOTTA SPINAZIE
Ravioli | eitje | groene groenten | citrus | beurre blanc
ZEEBAARS
Geroosterde zeebaarsfilet | tomaat | venkel | olijf | jus van gember en citroengras 
KIPSATÉ
240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek
KALFSRIBEYE
Kalfsribeye | salie boter | pommes fondant | ingemaakte uitjes | jus van rode wijn

ROASTED RIBS

Spareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus

POULET NOIR

Scharrelkip suprême  | doperwten | tuinbonen | champignon| daslook | gevogelte jus

Entrecote

Holstein rund | 200 gram | kruidenboter of Stroganoffsaus

CHEF’S CHOICE

Wisselend / seizoensgebonden

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

CHEESECAKE
‘New York style’ | Hollandse kersen | citrus | pure chocolade ijs
AARDBEI
Panna cotta van citroenverveine | structuren van Hollandse aardbeien | granité van champagne
PECHE MELBA
Compote van perzik | frambozen | gesuikerde amandelen | roomijs vanille | yoghurt schuim
IJSJE OM MEE TE DOEN
Seizoensfruit | slagroom |
vanille roomijs
CHEFS DESSERT
Seizoensgebonden | wisselend
Reserveer direct