Over ons

GRAND CAFÉ DE HEEREN VAN COEVORDEN

Grand café De Heeren van Coevorden is sinds 2011 gevestigd in het prachtige nieuwbouwpand van de Gemeente Coevorden midden in het stadscentrum.

Wij serveren (h)eerlijke huisgemaakte gerechten en beschikken wij over (h)eerlijke seizoensproducten. Van een vers gezette kop koffie met lekkernij, uitgebreide lunch, tot smaakvol diner: wij verwelkomen u graag. Speciaal voor de fijnproevers is er een fijne selectie van bieren en wijnen, vanzelfsprekend perfect te combineren met onze borrelkaart.

Grand café de Heeren van Coevorden pand

CHEF-KOK MARCO GRUPPEN

De Heeren van Coevorden is de winnaar van de MM culinair signature dish bokaal 2017!

Het winnende gerecht ~ Roodbaars met artisjok, zeekraal en antiboise ~ is volgens de vakjury een fantastisch gerecht en helemaal in balans, iedere smaak komt apart ook nog tot zijn recht! Een absolute winnaar!

Emmen Culinair 2017 Grand café de Heeren van Coevorden

BEDRIJFSRESTAURANT GEMEENTE COEVORDEN

Ook verzorgen wij dagelijks de lunch van de Gemeente Coevorden in ons Grand café. In ons Grand café is een speciale counter (naast de keuken) ingericht voor het bedrijfsrestaurant. Elke werkdag genieten de medewerkers van de Gemeente Coevorden van een gevarieerde, gezonde en verse lunch.

ONDERDEEL VAN CATERING VAN ‘T HOOGE

Grand café de Heeren van Coevorden is onderdeel van Catering van ’t Hooge. Catering van ’t Hooge is gevestigd in Hoogeveen en is met al meer dan 40 jaar ervaring een gevestigde kwaliteitscateraar. De cateraar is specialist in het begeleiden van bedrijfsrestaurants, lunch catering, event catering en horeca exploitatie (evenementenlocaties). Catering zoals u het wenst!

Missie Catering van ’t Hooge:
Iedereen laten genieten van vers bereide, gezonde voeding die gemaakt is met respect voor onze natuur.

Visie Catering van ’t Hooge:
Zoveel mogelijk opdrachtgevers in Noord-Nederland ontzorgen door maatwerkconcepten waarbij gezondheid en beleving van de gast voorop staat.

Logo Catering van 't Hooge

Reserveer direct