VACATURES // Word jij onze nieuwe collega?!

WIJ ZOEKEN JOU! //
  • 38 uur (verantwoordelijk voor het aansturen van het team)
  • Weekend krachten en voor in de zomer (uren in overleg)
  • Afwassers (overdag en in de avond)
🤝 Voor ons prachtige Grand café, De Heeren van Coevorden, in Coevorden, zijn wij op zoek naar een bedieningsmedewerker voor 38 uur. (uitserveren van drankjes en eten, en het debrasseren). Verder zoeken wij ook nog weekend krachten voor in het weekend en voor in de zomer (uren in overleg). Wij serveren ambachtelijk bereide producten en mooie bijpassende wijnen.
Wij werken met een rooster waarbij er verschillende diensten in te vullen zijn. Van 09.30 uur tot 17.00 uur, van 11.00 / 12.00 tot 21.00 uur en van 17.00 tot sluit (verschilt tussen 22.00 en 00.00 uur).
.
Ook zijn wij op zoek naar een afwasser op basis van oproepkracht. Ben je flexibel en wil je leuk bijverdienen? Dan past deze baan perfect bij jou.🧼
.
Je wordt onderdeel van een jong team, enthousiaste mensen. De Heeren van Coevorden is onderdeel van de Van ’t Hooge groep, waar onder andere Thialf, FC Emmen, Aquarena en vele andere (bedrijfs)restaurants onder vallen. De Van ’t Hooge groep is een familiebedrijf, waar je gewaardeerd en gezien wordt. Het zal voelen als een hechte en warme groep.🤍
.
Ben jij enthousiast geworden? Of ken je iemand die hier perfect voor is? Mail dan snel je CV en wellicht zien we elkaar snel!
.
.
📞 0524 – 52 44 19
✉️info@heerenvancoevorden.nl
🖥www.heerenvancoevorden.nl
Reserveer direct