vacature medewerker bediening 38 uur

Ben jij die gedreven en gastvrije teamspeler? Vind je het leuk om een team te enthousiasmeren en deins je niet terug voor verantwoordelijkheden? Dan ben jij de leidinggevende topper die wij zoeken!

Je gebruikt jouw ervaring om het team te enthousiasmeren en je komt zelf met nieuwe inzichten en ideeën. Je communiceert met het keukenteam om de beste kwaliteit van service en food aan onze gasten te serveren. Tot slot ontvang je onze gasten met een glimlach!

De leidinggevende die wij zoeken:

  • Is gastvrij en servicegericht
  • Heeft ervaring met leidinggeven
  • Is creatief
  • Is commercieel ingesteld
  • Stuurt resultaatgericht
  • In het bezit van Sociale Hygiëne

Over Grand café de Heeren van Coevorden:

Grand café De Heeren van Coevorden is sinds 2011 gevestigd in het prachtige pand van de Gemeente Coevorden midden in het stadscentrum.

Wij serveren (h)eerlijke huisgemaakte gerechten en beschikken wij over (h)eerlijke seizoensproducten. Van een vers gezette kop koffie met lekkernij, uitgebreide lunch, tot smaakvol diner: wij verwelkomen de gasten graag. Speciaal voor de fijnproevers is er een fijne selectie van bieren en wijnen, vanzelfsprekend perfect te combineren met onze borrelkaart.

Ook verzorgen wij dagelijks de lunch van de Gemeente Coevorden in ons Grand café. In ons Grand café is een speciale counter (naast de keuken) ingericht voor het bedrijfsrestaurant. Grand café de Heeren van Coevorden is onderdeel van. Catering van ’t Hooge.Catering van ’t Hooge is gevestigd in Hoogeveen en is met al meer dan 40 jaar ervaring een gevestigde kwaliteitscateraar.

Solliciteer nu! info@heerenvancoevorden.nl

Vacature medewerker bediening leiding geven Heeren van Coevorden

Reserveer direct