Nieuwe menukaart voorjaar 2018
Vanaf vandaag serveren wij de gerechten van onze nieuwe menukaart voorjaar 2018!
Voorgerechten
Salade Hollandse asperges (ook vegetarisch te bestellen)
Gemarineerde asperges, met Pata-Negra ham, ei, peterselie
Charcuterie plank (voor 2 personen)
Ruim belegde plank om te delen met diverse gedroogde en gerookte vlees soorten met pickles, guacemole en biologisch brood
Vietnamese Pho soep
Vietnamese noedelsoep met: rundvlees, noedels, gember, taugé en rode peper
Hoofdgerechten
Asperge met Noorse zalm
Hollandse asperges met gebakken Noorse zalmfilet, kriel aardappel, ei, peterselie en hollandaisesaus
Asperge a la flamande
Asperges op traditionele wijze geserveerd, met geroosterde beenham, scharrelei, kriel aardappel, peterselie en Hollandaisesaus
Lam
Geroosterde lamsrack met gestoofde lamsnek, seizoensgroenten en jus met citroenthijm