Nieuwe menukaart voorjaar 2018
Vanaf vandaag serveren wij de gerechten van onze nieuwe menukaart voorjaar 2018!
Voorgerechten
Salade Hollandse asperges (ook vegetarisch te bestellen)
Gemarineerde asperges, met Pata-Negra ham, ei, peterselie
Charcuterie plank (voor 2 personen)
Ruim belegde plank om te delen met diverse gedroogde en gerookte vlees soorten met pickles, guacemole en biologisch brood
Vietnamese Pho soep
Vietnamese noedelsoep met: rundvlees, noedels, gember, taugé en rode peper
Hoofdgerechten
Asperge met Noorse zalm
Hollandse asperges met gebakken Noorse zalmfilet, kriel aardappel, ei, peterselie en hollandaisesaus
Asperge a la flamande
Asperges op traditionele wijze geserveerd, met geroosterde beenham, scharrelei, kriel aardappel, peterselie en Hollandaisesaus
Lam
Geroosterde lamsrack met gestoofde lamsnek, seizoensgroenten en jus met citroenthijm
Klik hier voor de volledige dinerkaart!