Nieuwe menukaart
Kom nu genieten van onze nieuwe menukaart! Zo is het wildseizoen van start gegaan maar daarentegen kun je ook genieten van nieuwe vegetarische gerechten. Een hele diverse menukaart met voor elk wat wils!
Nieuwe lunchgerechten
Sandwiches
- Gerookte zalm met avocado, ei, komkommer & citroenmayonaise
- Runderpastrami met mosterdmayonaise & Amsterdams zuur
- Tosti XL pesto of salami
Soep
- Pompoensoep met pompoenpitten, bacon & paddenstoelen
Salade
- Veggie salade met parelcouscous, geitenkaas, paddenstoeltjes, pompoen & granaatappel
- Vissalade met gerookte zalm, gamba, Hollandse garnaaltjes & citroenmayonaise
Warme lunchgerechten
- Uitsmijter carpaccio met Parmezaanse kaas
- Veggie burger van pittige kidneybonen, avocado, tomaat, rode ui & frites
- Patat ‘pulled chicken’
Plategerechten
- Sliptong met gefrituurde kappertjes, roomboter & citroenmayonaise
- Eendenbout met rode curry, kokosmelk, rijst & koriander
- Schnitzel ‘klassiek’ met spek, champignon & ui
- Kogelbiefstuk
Nieuwe diner gerechten
Voorgerechten
- Veggie salade met parelcouscous, geitenkaas, pompoen, kastanje & granaatappel
- Paling & zalm met bietjes, groene kruiden, appel & mierikswortel
- Hollandse garnalen met gamba, kroepoek, mango & harissa mayonaise
- Runderpastrami met knolselderij, appel, mosterd & gefrituurde eidooier
- Wild proeverij van hertencarpaccio, wildbouillon & wildzwijncoppa
Hoofdgerechten
- Risotto met gefrituurde eidooier, paddenstoelen, Parmezaanse kaas & truffel
- Gnocchi met pompoen, paddenstoelen, kastanje & oude kaas
- Snoekbaars met zuurkool, aardappelmousseline, witte druifjes & rieslingsaus
- Eend met bitterbal van de bout & jus van sinaasappel kardemom