Diner
DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)
VERRASSING VAN DE CHEF
De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)
2-gangen | 35 |
3-gangen (voor, hoofd, na) | 42 |
3-gangen (voor, tussen, hoofd) | 47 |
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) | 55 |
SOEP
Mosterdsoep Zwolse mosterd | dreuge worst | bosui |
8 |
Soep van het seizoen Ambachtelijk | seizoensgebonden |
8 |
Voorgerechten
TONIJN Tataki | sesam | komkommer | mango | avocado | Japanse mayonaise |
15.5 |
TACO Vegan | jackfruit | salsa | guacamole | rode ui | Japanse mayonaise |
13.5 |
EEND Licht gerookt | bietjes | vijgen | balsamico | Gyoza |
15 |
CHEF’S VOORGERECHT Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden |
14 |
Bakkerij Mulder brood met smeersels Pesto / aïoli / kruidenboter |
8.5 |
Salades
GEITENKAAS Lauwwarm | macadamia noten | groene appel | paddenstoeltjes | balsamico | perenstroop |
14 |
ZALM Warm gerookte zalm | avocado | mango | boontjes | eitje |
14.5 |
EENDENBOUT Gekonfijte eendenbout | vijg | bietjes | witlof | paddenstoeltjes | balsamico |
14 |
CARPACCIODrents weide vlees | Parmezaanse kaas | |
15.5 |
XL SALADE + 5 |
HOOFDGERECHTEN
RISOTTO BURRATA Risotto carnaroli rijst | burrata | pistache pesto | basilicum |
26.5 |
RAVIOLI CHAMPIGNON TRUFFEL Parmezaanse kaas | appel | macadamia noten | wintergroenten | saus van eekhoorntjesbrood |
27.5 |
SKREI Winterkabeljauw | zolderspek | zuurkool | beurre noisette |
28.5 |
KIPSATÉ 240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek |
23 |
PARELHOEN Parelhoen suprême | bospeen | witlof | paddenstoelen crème saus |
29 |
ROASTED RIBSSpareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus |
25.5 |
KALFSWANGMosterd | krokante aardappel | knolselderij | jus van rode wijn |
29.5 |
LENDE BIEFSTUKHolstein rund | 160 gram of 240 gram | kruidenboter of pepersaus |
25.5
OF 30.5 |
CHEF’S CHOICEWisselend / seizoensgebonden |
28 |
De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.
On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.
NAGERECHTEN
DESSERT ‘DE HEEREN’ 3 soorten ijs van ijsmeester Marco / passend garnituur |
9.5 |
WENTELTEEFJES Mulders suikerbrood | vanille roomijs | sabayon van VOC specerijen |
11 |
PARFAIT VANILLE Banaan | hazelnoot | karamel |
12 |
TIRAMISU Lange vingers | mascarpone | koffie | cacao |
12 |
CHEFS DESSERT Seizoensgebonden | wisselend |
10 |
IJSJE OM MEE TE DOEN Seizoensfruit | slagroom | vanille roomijs |
5.5 |