Diner

 

DINERKAART (te bestellen vanaf 16.30 uur)

 

VERRASSING VAN DE CHEF

 

De creativiteit van onze keukenbrigade en de invloeden van het seizoen verwerkt in een (reeds vastgesteld) wisselend menu. (tot 20.00 uur te bestellen)

2-gangen 35
3-gangen (voor, hoofd, na) 42
3-gangen (voor, tussen, hoofd) 47
4-gangen (voor, tussen, hoofd, na) 55

SOEP

Mosterdsoep
Zwolse mosterd | dreuge worst | bosui
8
Soep van het seizoen
Ambachtelijk | seizoensgebonden
8

Soep Grand café de Heeren van Coevorden


Voorgerechten

TONIJN
Tataki | sesam | komkommer | mango |
avocado | Japanse mayonaise
15.5
TACO
Vegan | jackfruit | salsa | guacamole | rode ui | Japanse mayonaise
13.5
EEND
Licht gerookt | bietjes | vijgen | balsamico | Gyoza
15
CHEF’S VOORGERECHT
Voorgerecht chef’s menu |seizoensgebonden
14
Bakkerij Mulder brood met smeersels
Pesto / aïoli / kruidenboter
8.5

Salades

GEITENKAAS
Lauwwarm | macadamia noten |
groene appel | paddenstoeltjes | balsamico |  perenstroop
14
ZALM
Warm gerookte zalm | avocado | mango | boontjes | eitje
14.5
EENDENBOUT
Gekonfijte eendenbout | vijg | bietjes | witlof | paddenstoeltjes | balsamico
14

CARPACCIO

Drents weide vlees | Parmezaanse kaas |
pijnboompitjes | zongedroogde tomaat |
basilicummayonaise

15.5

XL SALADE + 5

 

 


HOOFDGERECHTEN

RISOTTO BURRATA
Risotto carnaroli rijst | burrata | pistache pesto | basilicum
26.5
RAVIOLI CHAMPIGNON TRUFFEL
Parmezaanse kaas | appel | macadamia noten | wintergroenten | saus van eekhoorntjesbrood
27.5
SKREI
Winterkabeljauw | zolderspek | zuurkool | beurre noisette
28.5
KIPSATÉ
240 gr | kippendij | pindasaus | atjar | gebakken uitjes | kroepoek
23
PARELHOEN
Parelhoen suprême | bospeen | witlof | paddenstoelen crème saus
29

ROASTED RIBS

Spareribs | soja | ketjap | gember | knoflooksaus | barbecuesaus

25.5

KALFSWANG

Mosterd | krokante aardappel | knolselderij | jus van rode wijn

29.5

LENDE BIEFSTUK

Holstein rund | 160 gram of 240 gram | kruidenboter of pepersaus

25.5

OF

30.5

CHEF’S CHOICE

Wisselend / seizoensgebonden

28

De hoofdgerechten worden geserveerd met diverse seizoensgarnituren.

On the side serveren wij een frisse salade en verse frites met Brander mayonaise.

 


NAGERECHTEN

 

DESSERT ‘DE HEEREN’
3 soorten ijs van ijsmeester Marco / passend garnituur
9.5
WENTELTEEFJES
Mulders suikerbrood |
vanille roomijs |
sabayon van VOC specerijen
11
PARFAIT VANILLE
Banaan | hazelnoot | karamel
12
TIRAMISU
Lange vingers | mascarpone | koffie | cacao
12
CHEFS DESSERT
Seizoensgebonden | wisselend
10
IJSJE OM MEE TE DOEN
Seizoensfruit | slagroom |
vanille roomijs
5.5
Reserveer direct